Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Loenen aan de Vecht. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Loenen aan de Vecht

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Ons full-service online marketingbureau in de buurt van Loenen aan de Vecht vertrekt telkens vanuit jouw behoeften wanneer we een strategie opmaken. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van verschillende systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Als betrouwbare online marketingpartner regio Loenen aan de Vecht willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Performance door ons online marketingbureau regio Loenen aan de Vecht

Met rebelse marketing impact maken. Dat is de aanpak van schurq. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes. Iets dat onze klanten heel wat oplevert. Performance is ons doel en we zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Loenen aan de Vecht
Online marketing bureau Loenen aan de Vecht beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Loenen aan de Vecht niet onze enige specialiteit. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Dankzij onze geïntegreerde tools zie je precies welke campagnes rendabel zijn en welke je in de toekomst kan optimaliseren. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time informatie nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Maatwerk volgens eigen methode

In de wereld van marketing en sales is schurq. het rebelse online marketingbureau nabij Loenen aan de Vecht. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. We gaan op deze manier te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer doeltreffend.

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons online marketingbureau in de buurt van Loenen aan de Vecht en ervaar zelf de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?