Schurq

Schurq. is de rebel in Lutjebroek als het gaat om marketing en sales. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. Niemand anders dan wijzelf bepalen de regels. Zo veranderen we de status quo. Deze revolutionaire marketingstrategie zetten we in om samen met onze klanten uitzonderlijke resultaten te behalen. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Lutjebroek

Marketing en sales automatiseren

Het digitaliseren van marketingflows is niet het enige wat bij als online marketingbureau nabij Lutjebroek doen. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Dit is het vertrekpunt voor gerichte campagnes, die meer sales en dus winst opbrengen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Download ons manifest en ontdek op welke manier wij jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

Maatwerk volgens eigen methode

Een online marketingbureau anbij Lutjebroek met een rebels kantje? Dat is schurq. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Zo gaan we te werk:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Door een strategie te ontwikkelen die werkt, richten wij ons als marketing- en salespartner op het succesvol maken van jouw bedrijf. Onze aanpak is anders dan anders, maar vooral effectief.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Lutjebroek
Online marketing bureau Lutjebroek beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Lutjebroek met een onconventionele strategie

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van Lutjebroek een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Door onze revolutionaire strategieën en technieken in te zetten, helpen we als betrouwbare online marketingpartner regio Lutjebroek je bedrijf groeien.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Vertrouw dus op onze machine. Die zorgt voor leads, die jij daarna overtuigt met persoonlijk contact. Met deze samenwerking ronden we jouw doelstellingen succesvol af.

Online marketingbureau nabij Lutjebroek met focus op performance

Rebelse marketing met impact. Dat is wat schurq. doet. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. Performance staat voorop en we zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Lutjebroek.

Ga jij de uitdaging aan?