Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Medemblik. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Samen met onze klanten streven wij naar uitzonderlijke resultaten, dankzij onze revolutionaire online marketingstrategie. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Medemblik

Automatisatie van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Medemblik gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Om data om te zetten in acties, automatiseren we marketing- en salesprocessen door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Je ziet welke campagnes het meeste opleveren en welke optimalisatiemogelijkheden er zijn dankzij onze geïntegreerde tools. De tools zien in het gedrag van je leads automatisch kansen. Die worden als taken doorgegeven aan de salesmanagers. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Lees het manifest en komt te weten hoe je met schurq. een voorsprong neemt op de concurrentie.

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Dat is wat schurq. doet. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We zijn een en al performance en zetten de juiste kanalen in op het juiste moment. Social media, advertising, SEO of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Medemblik
Online marketing bureau Medemblik beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

De onconventionele strategie van schurq.

Als full-service online marketingbureau in de buurt van Medemblik zetten we bij het opstellen van een strategie jouw behoeften centraal. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. We onderscheiden ons door diverse systemen te koppelen. Zo krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio Medemblik met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Medemblik is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Die aanpak ziet er zo uit:

  • Het bestaande klantenbestand analyseren
  • Aanwijzen van uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

We richten ons als jouw marketing- en salespartner op het succes van jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is onconventioneel, maar daarom ook juist zeer effectief.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek de kracht van ons online marketingbureau nabij Medemblik.

Ga jij de uitdaging aan?