Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. We zetten in op ontwikkeling, binnen ons team en productaanbod, maar ook voor onze positie in de markt en relaties met klanten. De regels worden bepaald door onszelf en zo veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie levert onze klanten buitengewone resultaten op. Ervaar zelf hoe je bedrijf transformeert met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Middenmeer

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Middenmeer de rebelse outsider. Om jouw concurrenten een stap voor te zijn, doen wij alles net iets anders dan andere bureaus. Onze aanpak stellen we op door te vertrekken vanuit jouw behoeften. Daarna spitsen we ons toe op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo gaan we te werk:

  • Analyse van het actuele klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • De doelgroep en kanalen waarop ze te bereiken zijn in kaart brengen
  • Creatieve campagnes creëren
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend effectief.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Online marketingbureau nabij Middenmeer met focus op performance

Impact maken met rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Advertising, SEO, social media of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Middenmeer
Online marketing bureau Middenmeer beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingflows is als online marketingbureau in de regio van Middenmeer niet onze enige specialiteit. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Zo lanceren we gerichte campagnes, die leiden dan weer tot meer sales en winst. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Dankzij deze real-time informatie sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

De onconventionele strategie van schurq.

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Middenmeer jouw behoeften centraal. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van diverse systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Middenmeer.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Middenmeer en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?