Schurq

Op vlak van marketing en sales is schurq. een echte rebel in Muiderberg. Onze focus gaat uit naar ontwikkeling. Binnen ons team en onze producten, maar ook binnen onze positie in de markt of relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Met deze revolutionaire marketingstrategie streven we naar uitzonderlijke resultaten, samen met onze klanten. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Muiderberg

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Een online marketingbureau anbij Muiderberg met een rebels kantje? Dat is schurq. We pakken de dingen net een tikkeltje anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we je concurrenten telkens te slim af. Onze aanpak vertrekt vanuit jouw behoeften. Daarna richten we ons op de doelgroep en zetten we de nieuwste technologieën in om resultaten te behalen. Zo ziet die aanpak eruit:

  • Analyse van het huidige klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • De doelgroep in kaart brengen, alsook de kanalen waarop ze te bereiken zijn
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Het automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Custom dashboarding om campagnes te optimaliseren en resultaten weer te geven

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend effectief.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Performance door ons online marketingbureau regio Muiderberg

Met rebelse marketing impact maken. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Om het gewenste resultaat te behalen maken we van ieder kanaal gebruik.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Muiderberg
Online marketing bureau Muiderberg beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau regio Muiderberg met een onconventionele strategie

Wanneer ons full-service online marketingbureau in de buurt van Muiderberg een strategie opstelt, stellen we jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door verschillende systemen te koppelen onderscheiden we ons én krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Muiderberg alles uit de online groei van je bedrijf.

In jouw sector ben jij de specialist, net zoals wij in dat van ons. Onze machine zorgt voor de leads, jij voor het persoonlijke contact. Zo behalen we samen jouw doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

Als online marketingbureau bij Muiderberg gaan wij verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Waar schurq. vooral in uitblinkt, is die digitale marketingprocessen automatiseren. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Die data is de basis van gerichte campagnes. Die zetten we in om je meer sales en dus meer winst te bezorgen. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time informatie nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Jouw bedrijf laten groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Muiderberg en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?