Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. De nadruk ligt op ontwikkeling, van ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We volgen alleen onze eigen regels, waardoor we de status quo veranderen. Die revolutionaire marketingstrategie levert onze klanten buitengewone resultaten op. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Noordeinde

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij Noordeinde, de wereld van marketing en sales op z’n kop. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan als volgt te werk:

  • De actuele klanten analyseren
  • Het vastleggen van uitdagingen en pijnpunten in de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Creatieve campagnes opzetten
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Om jouw bedrijf succesvol te maken, ontwikkelen wij als marketing- en salespartner een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Daar komt de aanpak van schurq. op neer. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. We zijn een en al performance en zetten op het juiste moment de juiste kanalen in. SEO, social media, advertising of websiteoptimalisatie. We maken van ieder kanaal gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Noordeinde
Online marketing bureau Noordeinde beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Automatisatie van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Noordeinde verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het is namelijk vooral het automatiseren van die processen waar schurq. in uitblinkt. Hierbij koppelen we systemen en analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we de verworven data omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te voeren, die meer sales en dus winst opleveren. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. De tools zien automatisch kansen op basis van het gedrag van jouw leads. Zo worden taken uitgezet voor je salesmanagers. Dankzij deze real-time info sta je nooit meer te vroeg in contact met je lead en al zeker niet meer te laat!

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier werken we samen naar jouw doelstellingen toe.

Online marketingbureau regio Noordeinde met een onconventionele strategie

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Noordeinde jouw behoeften centraal. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. We creëren een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf door diverse systemen met elkaar te koppelen. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Noordeinde helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

Wil je weten welke rebelse plannen wij hebben voor jouw bedrijf? We hebben het er graag eens met je over, neem snel contact op met ons online marketingbureau in de regio van Noordeinde.

Ga jij de uitdaging aan?