Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Noorden. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Noorden

Online marketingbureau nabij Noorden met focus op performance

Impact maken door rebelse marketing. Dat is de aanpak van schurq. in een notendop. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Marketing en sales automatiseren

We gaan als online marketingbureau bij Noorden verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van die digitale marketingflows is namelijk de sterkte van schurq. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te voeren, die meer sales en dus winst opleveren. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Het contact met je klant komt door deze real-time info nooit meer te vroeg of te laat, maar precies op het juiste moment!

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Noorden
Online marketing bureau Noorden beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

Als online marketingbureau nabij Noorden is schurq. de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. We gaan op deze manier te werk:

  • Audit van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten vastleggen binnen de doelgroep
  • De kanalen in kaart brengen waarop de doelgroep te bereiken is
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Automatiseren van marketing- en salesprocessen
  • Resultaten opvolgen en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is anders, doeltreffend en gericht op groei.

Jij bent de specialist in jouw vakgebied, wij in dat van ons. leads komen binnen via onze machine, jij overtuigt ze met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Noorden dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Samen laten we je organisatie groeien. Daarvoor kijken we naar wat goed gaat, beter kan en wat moet veranderen. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen, of je nu een kleine ondernemer of een groot MKB-bedrijf bent. Als betrouwbare online marketingpartner regio Noorden willen we je bedrijf online laten groeien door in te zetten op onze revolutionaire strategieën en technieken.

Jouw bedrijf laten groeien? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Noorden.

Ga jij de uitdaging aan?