Schurq

Schurq. is een echte rebel op vlak van marketing en sales. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Kom te weten hoe onze aanpak jouw bedrijf transformeert.

e-book online marketing bureau Oude Niedorp

Automatiseren van marketing en sales

Het digitaliseren van marketingprocessen is als online marketingbureau in de regio van Oude Niedorp niet onze enige specialiteit. Schurq. blinkt namelijk vooral uit in het automatiseren van die digitale marketingflows. Door systemen te koppelen en het gedrag van bezoekers en leads te analyseren, kunnen we zowel de marketing- als salesprocessen automatiseren en data omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. In het gedrag van je leads zien die tools automatisch kansen. Die worden aan de salesmanager doorgegeven als op te nemen taken. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Een voorsprong nemen op de concurrentie? Download ons manifest!

Eén en al performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. in een notendop omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes en dat levert onze klanten heel wat op. We stellen performance voorop en zetten hiervoor de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal benut om het gewenste resultaat te behalen.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Oude Niedorp
Online marketing bureau Oude Niedorp beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Oude Niedorp dat jouw behoeften centraal stelt bij het opstellen van een strategie. Samen nemen we je organisatie onder de loep en bekijken we wat goed gaat, beter kan en/of anders moet. Je bedrijf krijgt toegang tot een eigen marketing- en salesmachine, doordat we verschillende systemen koppelen. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Er ontstaat zo synergie tussen marketing en sales. Die aanpak is voor elk bedrijf uniek, ongeacht de sector en grootte. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven leveren onze inspanningen meer leads, bezoekers en verkopen op. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Oude Niedorp helpen wij jouw bedrijf online te groeien met onze revolutionaire strategieën en technieken.

In jouw vakgebied ben jij de specialist en wij in dat van ons. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Zo werken we samen om je doelstellingen te behalen.

Maatwerk met een eigen online marketingmethode

In de marketing- en saleswereld is schurq. als online marketingbureau nabij Oude Niedorp de rebelse outsider. Omdat we alles net iets anders aanpakken dan andere bureaus, blijven we je concurrenten een stap voor. Jouw behoeften staan centraal in onze aanpak, waarna we de doelgroep in kaart brengen en de nieuwste technologieën aanspreken om resultaten te behalen. We gaan als volgt te werk:

  • Huidige klantenbestand onder de loep nemen
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creatie van campagnes met creatieve insteek
  • Marketing- en salesautomatisatie
  • Resultaten bijhouden en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Jouw bedrijf succesvol maken? Dat doen we door als jouw marketing- en salespartner een strategie te ontwikkelen die werkt. Onze aanpak is anders, gericht op groei en vooral zeer doeltreffend.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Oude Niedorp.

Ga jij de uitdaging aan?