Schurq

Schurq. is een rebel in Oudkarspel op gebied van marketing en sales. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. Hiervoor bepalen we de regels zelf en veranderen we de status quo. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten uitzonderlijke resultaten. Ontdek de transformatie van jouw bedrijf met onze aanpak.

e-book online marketing bureau Oudkarspel

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Wij zijn een full-service online marketingbureau in de buurt van Oudkarspel dat jouw behoeften centraal stelt bij het opmaken van een strategie. Om jouw organisatie te laten groeien bekijken we samen wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Dit zorgt voor synergie tussen marketing en sales en een unieke aanpak voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Want of je nu een kleine ondernemer bent of een groot MKB-bedrijf, wij zorgen voor meer leads, bezoekers en verkopen. Met onze revolutionaire strategieën en technieken, helpen we jouw bedrijf online groeien als betrouwbare online marketingpartner regio Oudkarspel.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maatwerk volgens eigen methode

Als online marketingbureau nabij Oudkarspel noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • De bestaande klanten analyseren
  • Uitdagingen en pijnpunten identificeren van jouw doelgroep
  • De kanalen waarop de doelgroep te bereiken is in kaart brengen
  • Creatie van creatieve campagnes
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Via custom dashboarding worden de resultaten weergegeven en optimaliseren we campagnes

Als jouw marketing- en salespartner richten wij ons op het behalen van succes voor jouw bedrijf door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast doeltreffend.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Oudkarspel
Online marketing bureau Oudkarspel beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij Oudkarspel met focus op performance

Rebelse marketing met impact. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Buiten de lijntjes kleuren doen we graag. En het levert onze klanten bovendien heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, advertising, websiteoptimalisatie of social media. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Wij zorgen voor de leads via onze machine, jij maakt ze klant met persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Marketing en sales automatiseren

We doen als online marketingbureau bij Oudkarspel méér dan alleen marketingflows digitaliseren. Vooral in het automatiseren van die processen blinkt schurq. uit. We koppelen hiervoor systemen en analyseren het gedrag van bezoekers en leads. Daaruit halen we data, die we omzetten in acties. Dit is de basis voor gerichte campagnes. Die leveren je meer sales en winst op. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We leggen het je graag uit! Contacteer snel ons online marketingbureau regio Oudkarspel.

Ga jij de uitdaging aan?