Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in s-Graveland. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Dat gaat dan zowel over ons team en producten als onze positie in de markt of relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Door deze revolutionaire marketingstrategie kunnen we onze klanten uitzonderlijke resultaten voorleggen. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau s-Graveland

Maatwerk met een eigen aanpak

Als rebelse outsider zet schurq., het online marketingbureau nabij s-Graveland, de wereld van marketing en sales op z’n kop. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Creatieve campagnes creëren
  • De automatisatie van marketing- en salesprocessen
  • We optimaliseren campagnes en houden de resultaten bij via custom dashboarding

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is dan wel anders, hij is ontzettend doeltreffend.

De concurrentie een stap voor blijven? In ons manifest lees je hoe je dat doet.

Maak kennis met de onconventionele strategie van schurq.

Stelt ons full-service online marketingbureau in de buurt van s-Graveland een strategie op, dan vertrekken we telkens vanuit jouw behoeften. Om samen je organisatie te laten groeien, bekijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Ons onderscheidend vermogen ligt in het koppelen van verschillende systemen, waardoor jouw bedrijf toegang krijgt tot een eigen marketing- en salesmachine. Deze aanpak zorgt voor synergie tussen marketing en sales, en is uniek voor elk bedrijf. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Door te vertrouwens op je online marketingpartner regio s-Graveland met revolutionaire strategieën en technieken, groeit je bedrijf online.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit s-Graveland
Online marketing bureau s-Graveland beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Online marketingbureau nabij s-Graveland met focus op performance

Impact maken met rebelse marketing. Zo kan je de aanpak van schurq. omschrijven. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Ons doel is performance. Daarvoor zetten we de juiste kanalen in op het juiste moment. Advertising, social media, SEO of websiteoptimalisatie. Ieder kanaal wordt optimaal ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Jij bent specialist ter zake in jouw sector, wij in de onze. Onze machine brengt leads aan, jij zorgt voor het persoonlijk contact. Zo vinken we samen jouw doelstellingen af.

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij s-Graveland verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hiervoor doen we een analyse van het gedrag van bezoekers en leads, waaruit we data halen en die omzetten in acties. Dit gebruiken we om gerichte campagnes te lanceren, die meer sales en dus winst opleveren. Dankzij onze geïntegreerde tools krijg je zicht op welke campagnes het meeste opleveren en waar er ruimte is voor verbetering. Er worden op basis van het gedrag van jouw leads automatisch kansen gezien en van daaruit taken uitgezet naar jouw salesmanager. Met deze real-time info neem je op het juiste moment contact op met je lead, niet te vroeg en niet te laat!

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij s-Graveland en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?