Schurq

Een echte rebel op vlak van marketing en sales? Dat is schurq. Wij leggen de nadruk op ontwikkeling – of het nu gaat om ons team, producten, positie in de markt of onze relaties met klanten. We veranderen de status quo door onze eigen regels te bepalen. Dankzij onze revolutionaire marketingstrategie behalen we voor onze klanten buitengewone resultaten. Laat je verrassen door de transformatie van je bedrijf door onze aanpak.

e-book online marketing bureau Scharwoude

Eén en al performance

Rebelse marketing die impact maakt. Zo valt de aanpak van schurq. te omschrijven. We kleuren namelijk graag buiten de lijntjes, wat onze klanten heel wat oplevert. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. SEO, advertising, social media of websiteoptimalisatie. We zetten ieder kanaal in om optimale resultaten te behalen.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

De onconventionele strategie van schurq.

In ons full-service online marketingbureau in de buurt van Scharwoude krijgen jouw behoeften een centrale plek bij het opmaken van een strategie. Samen kijken we wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet om jouw organisatie te laten groeien. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, creëren we een eigen marketing- en salesmachine voor je bedrijf. Zo ontstaat er synergie tussen marketing en sales, wat een unieke aanpak is voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte en sector. Zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven zorgen wij voor meer leads, bezoekers en verkopen. Als jouw betrouwbare online marketingpartner regio Scharwoude zetten we onze revolutionaire strategieën en technieken in om jouw bedrijf online te helpen groeien.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Scharwoude
Online marketing bureau Scharwoude beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen aanpak

Een online marketingbureau anbij Scharwoude met een rebels kantje? Dat is schurq. Wij doen alles net iets anders dan andere bureaus om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Jouw behoeften zijn het vertrekpunt van onze aanpak, waarna we ons richten op de doelgroep en resultaten behalen door op de nieuwste technologieën in te zetten. Dit is hoe we te werk gaan:

  • Analyse van het bestaande klantenbestand
  • Vastleggen van uitdagingen en pijnpunten binnen de doelgroep
  • Noteren op welke kanalen we de doelgroep willen bereiken
  • Het opzetten van creatieve campagnes
  • Marketing- en salesprocessen automatiseren
  • Via custom dashboarding houden we de resultaten bij en optimaliseren we campagnes

Door middel van een strategie die werkt, richten wij ons als jouw marketing- en salespartner op het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze aanpak is onconventioneel, gericht op groei en vooral erg doeltreffend.

In jouw vakgebied ben jij de expert, net zoals wij dat zijn in onze sector. Onze machine levert je de leads aan, die jij met persoonlijk contact kan overtuigen. Met die samenwerking behalen we jouw doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Scharwoude verder dan alleen het digitaliseren van marketingflows. Het automatiseren van digitale marketingprocessen is waar we bij schurq. in uitmunten. Door het gedrag van bezoekers en leads te analyseren en systemen te koppelen, automatiseren we marketing- en salesprocessen en zetten we zo data om in acties. Zo bouwen we data op en kunnen we gerichte campagnes voeren die leiden tot meer sales en winst. Om zicht te krijgen op de meest rendabele campagnes en optimalisatiemogelijkheden, spreken we onze geïntegreerde tools aan. Op basis van het gedrag van jouw leads worden automatisch kansen gezien en taken uitgezet naar jouw salesmanagers. Deze real-time info zorgt ervoor dat het oppakken van de telefoon nooit meer te vroeg en ook zeker niet te laat gebeurt!

Te weten komen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met schurq., het online marketingbureau nabij Scharwoude.

Ga jij de uitdaging aan?