Schurq

Als het gaat om marketing en sales, zijn wij de rebellen in Zwaanshoek. Of het nu om ons team, onze producten, de positie in de markt of relaties met klanten draait, wij zetten in op ontwikkeling. Door onze eigen regels te bepalen, veranderen we de status quo. Die revolutionaire marketingstrategie wordt ingezet om buitengewone resultaten na te streven. Ontdek hoe onze aanpak jouw bedrijf kan transformeren.

e-book online marketing bureau Zwaanshoek

Online marketingbureau nabij Zwaanshoek met focus op performance

Rebelse marketing die impact maakt. Dat is wat schurq. doet. Wanneer wij buiten de lijntjes kleuren, levert dat onze klanten namelijk heel wat op. Performance staat centraal. Daarvoor zetten we de juiste kanalen op het juiste moment in. Advertising, SEO, websiteoptimalisatie of social media. Van ieder kanaal maken we gebruik om het gewenste resultaat te behalen.

Lees ons manifest om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Online marketingbureau regio Zwaanshoek met een onconventionele strategie

Bij het opmaken van een strategie plaats ons full-service marketingbureau in de buurt van Zwaanshoek jouw behoeften centraal. Samen laten we je organisatie groeien door te kijken wat goed gaat, wat beter kan en wat anders moet. Door diverse systemen te koppelen, krijgt je bedrijf toegang tot een eigen marketing- en salesmachine. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen. De synergie die zo tussen marketing en sales ontstaat, is uniek voor elk bedrijf, ongeacht de sector en grootte. Wij leveren meer leads, bezoekers en verkopen aan, zowel voor kleine ondernemers als grote MKB-bedrijven. Met onze revolutionaire strategieën en technieken halen we als online marketingpartner regio Zwaanshoek alles uit de online groei van je bedrijf.

Een strategiesessie met het online marketing bureau uit Zwaanshoek
Online marketing bureau Zwaanshoek beschrijft performance plan op LinkedIn advertising

Maatwerk met een eigen aanpak

Als online marketingbureau nabij Zwaanshoek noemt schurq. zich de rebelse outsider in de wereld van marketing en sales. We pakken alles net iets anders aan dan andere bureaus. Zo zijn we jouw concurrenten telkens een stap voor. Jouw behoeften liggen aan de basis van onze aanpak. Daarna richten we ons niet alleen op de doelgroep, maar spreken we ook de nieuwste technologieën aan om resultaten te behalen. Die aanpak gaat als volgt:

  • Analyse van bestaande klanten
  • Uitdagingen en pijnpunten van de doelgroep identificeren
  • Kanalen waarop we de doelgroep willen bereiken in kaart brengen
  • Creatieve campagnes creëren
  • Sales- en marketingautomatisatie
  • Resultaten opvolgen en campagnes optimaliseren via custom dashboarding

Als jouw marketing- en salespartner streven we succes voor jouw bedrijf na door middel van een strategie die werkt. Onze aanpak is dan wel onconventioneel, maar zeker en vast effectief.

Jij bent in jouw vakgebied de specialist, wij in het onze. Onze machine haalt leads binnen, die jij daarna tot klant maakt via persoonlijk contact. Op die manier bereiken we samen je doelstellingen.

Automatiseren van marketing en sales

We gaan als online marketingbureau bij Zwaanshoek verder dan alleen het digitaliseren van marketingprocessen. De sterkte van schurq. ligt namelijk in het automatiseren van die processen. Hierbij analyseren we het gedrag van bezoekers en leads, waarna we die data gaan omzetten in acties. Dat nemen we als basis voor gerichte campagnes, die meer sales en winst genereren. Onze geïntegreerde tools tonen aan welke campagnes het meest opleveren en welke je nog kunt optimaliseren. Die tools halen automatisch kansen uit het gedrag van jouw leads, die daarna als taken worden overgedragen aan je salesmanagers. Met deze real-time info sta je telkens op het juiste moment in contact met je lead, nooit meer te vroeg en al zeker niet meer te laat!

Jouw bedrijf laten groeien? Kom in contact met ons online marketingbureau nabij Zwaanshoek en beleef de kracht van schurq.

Ga jij de uitdaging aan?